Väggskyltar till nya kontoret?

En sort av skyltar som vi ständigt stöter på i vardagen är väggskyltar. Skyltar finns överallt. Vart vi än vänder oss i vardagen så finns de där och meddelar oss något. Oftast kanske vi tycker att informationen är missriktad, att det inte är något som angår oss. Kanske är det också så, men många av de skyltar som vi ser är också där för att hjälpa oss på olika sätt. Väggskyltar är sådana skyltar. Vägskyltar är andra.

När vi kör på vägarna är det en uppsjö av skyltar som ständigt ger oss information. Behövs verkligen dessa? Kör du på ställen du ofta kör på är kanske svaret nej, men är du på ställen där du aldrig kört tidigare är du kanske glad över att de finns där. På senare tid har tekniska produkter gjort skyltar längs vägarna mindre nödvändiga, exempelvis GPSen. Kanske vi i framtiden kommer ha helt skyltfria vägar?

Att en GPS kan hjälpa oss orientera i en korridor är dock föga troligt inom den närmsta framtiden. Den kanske hjälper oss hitta till byggnaden där korridoren finns, men till vilket rum vi ska ta oss kommer den inte att vara till någon hjälp. Då är det bättre med klassiska väggskyltar som enkelt och informativt berättar vad och/eller vem som befinner sig på andra sidan dörren. Genom att ha väggskyltar slipper människor gå vilse och chansa på dörr efter dörr samt att fråga närmsta person de ser efter någon person de söker eller någon plats de vill komma till. Väggskyltar gör många människors vardag mycket enklare. Väggskyltar kan ha enbart en persons namn om det är uppenbart vad personen i fråga jobbar med eller har för uppgift. De kan också ha både namn och anställning. Väggskyltar kan givetvis också vara helt utan namn om dörren leder till någon avdelning med namn eller till något specifikt rum osv. Hur som helst så slipper människor vara förvirrade allt för länge tack vara väggskyltar. Quickbutton i Småland är ett företag som jobbar med skyltar och knappar och gör dessa unika för olika företag och ändamål. Kolla in deras webbplats vetja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *