Flytta företag

ProjektplanAtt som företagare flytta från gamla till nya lokaler handlar så mycket mer än att bara bära flyttlådor. Det handlar om att skapa en identitet. Det handlar om att lyfta hela företag.

En flytt eller arbetsplatsförändring tar oerhört mycket kraft och tid samtidigt som mycket kan gå fel. Därför gäller det att planera noggrant alla aspekter av flytten och att förutse vad som kommer att krävas. En flytt handlar nämligen om så många steg fram till att flytten är genomförd, allt från lokalstrategi, lokalsökning till hyresförhandling, inredning och säkerhet. För att nämna några aspekter.

Det är därför inget konstigt att en flytt kräver sin strategiska plan. Det krävs helt enkelt struktur, som kan uppnås genom att dela upp projektet i fyra olika faser.

 1. Projektstart
 2. Analys och program
 3. Genomförande
 4. Avslut, uppföljning och rapport

Ska du flytta ditt företag och du har en del maskiner eller verktyg som behöver flytta längre sträcka, kanske med båt eller flyg kan du behöva anlita en specialist på förpackingslösningar, eller verpackungsentwicklung som det heter på tyska. Det kan vara allt från produkter som behöver speciella dämpade förpackingar till produkter som behöver skyddas mot rost.

One thought on “Flytta företag

 1. Hej, jag jobbar med belysning och skulle vilja komma forbid ert kontor occh visa lite produkter.
  Hör gärna av er till mig!

  /Anjelica
  0733 26 1775

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *