Satsa på designmöbler på ditt nya kontor

Om du har tagit beslutet att flytta till nytt kontor gratulerar vi dig till ett mycket bra och utvecklande beslut. Men vi vill också styra in dig på att beslutet att flytta bara är början på projektet och att det nu kommer många nya beslut framför dig. Ett av dessa är att välja rätt inredning på kontoret – och vi nu ska berätta varför du ska satsa på något annorlunda än standardmöblerna från IKEA. Du ska satsa på designmöbler.

Hur ofta har du klivit in i ett kontor och mötts av riktigt snygga designmöbler? Varför ska kontor alltid vara en sådan tråkig miljö att vistas i? Det hela är mycket underligt och speciellt tråkigt är det för personerna som arbetar där. På platsen där man spenderar mest tid på, undantaget sitt hem, är inredningen och framförallt möblerna otroligt trista. Det borde vara lite mer designmöbler i Sveriges kontor landet runt, snygga och stilrena möbler, som dessutom inte ser ut som de kommer direkt från farmors gamla lägenhet.

Designmöbler från Bombastik Attitude

Det är givetvis inte helt spikat vad designmöbler är. Att det är möbler och att det är möbler med design känns rätt, men vad som är design går nog mycket brett isär beroende på vem som använder ordet. Många tycker nog att gammalt numera är design, där termer som secondhand och retro vuxit sig starka. Men det är kanske inte riktigt secondhand-soffor man vill ha på ett kontor, hur mycket man än gillar att ha det hemma i huset.

När man som privatperson eller företag behöver utföra något, men inte har den kompetens som krävs för att nå upp till den nivå man önskar ligga på, så anlitar man sådana som kan utföra det man inte kan på den nivån man vill ha. Ett klassiskt exempel är olika redovisningsbyråer som har hand om företags ekonomiska delar. Men detsamma gäller även inredning i företagens kontor. Även om ni tycker någonting är snyggt och bekvämt så kan det vara så att det inte alls ger rätt känsla för era besök. Det kanske är så att inredningen och möblerna helt enkelt är helt ”ute” och att ni som företag blir smittade av detta tänket. Därför är det smart att ta en titt hos de som vet bäst. Designmöbler kanske inte alls är det du tänkt från början.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *