Byt ut din kontorsinredning

Många företag väntar alldeles för länge med att byta ut sina konferensbord och konferensstolar. Det är helt enkelt något som inte prioriteras högt. Det finns mycket som måste förbättras och man ser hellre att anställda får det bästa på marknaden. Detta är givetvis enormt viktigt också. Utan en bekväm kontorsstol och ett fungerande kontorsbord kommer inte bara de anställda tröttna på arbetsplatsens utseende, de kan dessutom få arbetsskador av att sitta och arbeta ergonomiskt dåligt. Så självklart ska man inte slarva med detta! Men att helt strunta i att rusta upp konferenssalen med nya bord och stolar kan vara ett stort misstag.

Det är runt konferensbordet, sittandes på konferensstolar, som många beslut inom företaget tas och det är här som många affärer slås igenom. Det betyder mer än vad man tror att bordet är snyggt och att stolarna är bekväma. Helhetsintrycket är viktigt, och ett nytt bord kan verkligen lyfta upp hela konferenssalen. När ni tar emot potentiella kunder och ska diskutera heta frågor är det ytterst viktigt att omgivningen är snygg. Vad hade du själv tänkt om du blev välkomnad av ett företag du var intresserad av att göra affärer med, och de bad dig sitta ned vid ett slitet bord med mycket repor och skavanker.

Men det är inte bara vid besök och när ni ska försöka konvertera potentiella kunder som ett fräscht konferensbord och nya bekväma konferensstolar kommer till sin rätt. Arbetsmoralen kan höjas rejält av dessa uppgraderingar. Att som anställd äta sin lunch på en skön stol, vid ett vackert bord tillsammans med kollegor bådar mycket gott för eftermiddagens arbete.

Så nästa gång du flyttar, finns det inte mycket som talar för att inte satsa på nya kontorsmöbler (Se DPJ.se). Det är en investering för företagets framtid och något som mycket sällan ångras. Tänk om den stora affären ni som företag drömt om avgörs på grund av detta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *